Wanneer je gebruik maakt van mijn website en offertes aanvraagt, dan wil je natuurlijk dat ik zorgvuldig met je persoonlijke gegevens omga. Dat doe ik. In deze privacyverklaring leg ik uit welke gegevens ik verwerk, met welk doel ik ze gebruik, hoe ik met je persoonlijke gegevens omga en wat je rechten zijn.

1. Welke persoonsgegevens verwerk ik van je en waarom?
Om je een goed werkende website te leveren en de beste dienst te bieden, heb ik een aantal persoonlijke gegevens van je nodig. Deze persoonsgegevens gebruik ik alleen voor het doel waarvoor je ze aan mij verstrekt.

1.1 Offerteaanvraag
Wanneer je gebruik maakt van mijn dienst, het ontvangen van vrijblijvende en gratis offertes van een vakspecialist, heb ik de volgende persoonlijke gegevens van je nodig:

Persoonlijke gegevens
Naam;
Ik wil je graag persoonlijk kunnen aanspreken.

E-mailadres;
Ik stuur een antwoord op je vraag, een uitnodiging voor een gesprek of de offerte naar het door jou opgegeven e-mailadres.

Onderwerp;
Zodat ik weet over welk onderwerp ik moet reageren.

Bericht;
Voor extra uitleg bij je onderwerp.

IP-adres;
Om misbruik te voorkomen, slaat de website je IP-adres op.

Ik gebruik je persoonlijke gegevens alleen voor de door jou ingediende aanvraag en niet voor andere doeleinden.

1.2 Klantenservice
Heb je een vraag voor mij, een opmerking of ervaar je een probleem bij het gebruik van mijn dienst, dan kun je me mailen of bellen. De persoonlijke gegevens die je hiermee aan mij verstrekt, gebruik ik alleen om je te helpen.

1.3 Websitebezoek
Wanneer je gebruik maakt van mijn website, krijg je cookies op je computer. Met cookies zorg ik ervoor dat de website zo optimaal mogelijk werkt en volg ik aan de hand van cookies je surfgedrag op onze website. Zo zien we bijvoorbeeld waar je klikt, welke zoektermen je gebruikt en welke pagina’s je bezoekt. Met alle inzichten kan ik de website constant blijven verbeteren voor een fijne ervaring.

2. Wie heeft toegang tot jouw gegevens?
Ik verstrek je persoonlijke gegevens alleen aan andere partijen als dat echt nodig is voor mijn dienstverlening. Het gaat om deze partijen: vakspecialisten. Zo maak ik het mogelijk dat jij offertes kunt ontvangen. Deze partijen mogen je persoonlijke gegevens alleen gebruiken om je een dienst te leveren met betrekking tot de bij mij aangevraagde offertes en niet voor andere doeleinden.

Ik verstrek bovenstaande gegevens niet aan andere (commerciële) partijen, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. Ik ben bijvoorbeeld verplicht om in verdachte situaties je persoonlijke gegevens te delen met overheidsinstanties.

3. Hoe lang bewaar ik je persoonlijke gegevens?
Ik bewaar en gebruik je gegevens niet langer dan noodzakelijk. Daarna verwijder ik de persoonlijke gegevens die ik van je.

4. Wat zijn je rechten?
Jij bent en blijft de baas over je persoonlijke gegevens. Je kunt op elk moment een verzoek tot inzage, wijziging of verwijdering van je persoonsgegevens doen. Laat het mij per e-mail of per post weten en ik maak het zo snel mogelijk in orde.

E-mail: info@vanasperttegelwerken.nl

Adres: Mariëngaard 33, 5473 PD Heeswijk-Dinther

Natuurlijk help ik je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Wanneer je niet tevreden bent over hoe ik omga met je privacy, kan je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

5. Geldt deze privacyverklaring ook voor partijen waar ik mee samenwerk?
Deze privacyverklaring heeft alleen betrekking op vanasperttegelwerken.nl en niet op websites van derden. Ik adviseer je de privacyverklaring van deze websites goed door te nemen.

6. Wie is verantwoordelijk voor je gegevens?
Ik ben Frank van Aspert.

Van Aspert Tegelwerken
Mariëngaard 33
5473 PD Heeswijk-Dinther

06-22558615
0413-850501
info@vanasperttegelwerken.nl

KVK 62521276

7. Kan deze privacyverklaring wijzigen?
Ik kan deze privacyverklaring wijzigen. Ik adviseer je daarom de privacyverklaring te bekijken wanneer je gebruik maakt van mijn dienst.

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 5 februari 2019.