Van Aspert Tegelwerken blaast voor de zesde keer een kaarsje uit

Wie had dat ooit gedacht, vandaag mag Van Aspert Tegelwerken voor de zesde keer een kaarsje uitblazen. Frank van Aspert begon in een tijd toen het in de bouw erg slecht ging, maar met de instelling: “als het nu lukt, dan lukt het altijd”. Nu zes jaar later is Van Aspert Tegelwerken één van de bekendste tegelzetters van Noord Oost Brabant. Op naar nog vele jaren tegelzetten. Foto: Inmiddels zijn er meer taarten aangesneden.

Buiten tegelen is geen probleem

Van Aspert Tegelwerken uit Heeswijk Dinther staat natuurlijk bekend met het tegelen van badkamers, wc’s en vloeren. Van Aspert Tegelwerken staat met name bekend om het werk dat binnen gedaan wordt. Met de deze herfst en wintermaanden is dat natuurlijk geen straf. Echter opdrachten die buiten zijn worden natuurlijk ook gedaan. 20 augustus maakte Van Aspert Tegelwerken de gevel van een huis van natuursteen.

Vloer tegelen in Heeswijk Dinther

Op de knieën gaan voor een prachtige vloer in Heeswijk Dinther

Een mooie vloer gemaakt bij Wendy van Lijssel te Heeswijk Dinther. Eerst goed insmeren, maar we ruimen het ook goed op. Wendy van Lijssel was er blij me, ze postte dit op haar facebook pagina: “Eindelijk een man voor me op de knieën die ook nog eens de troep die hij om te beginnen maakt, zélf opruimt. Daarbij blijkt Frank van Aspert een gruwelijke (goeie) ‘dweil’.”

Nieuwe Site Van Aspert Tegelwerken

Met de tijd meegaan is ook belangrijk in het werkveld wat betreft tegelwerken. Zo ook met onze uitingen op het internet. Daarom heeft Van Aspert Tegelwerken in samenwerking met Brink-Design.nl een nieuwe website laten ontwikkelen die klaar is voor de toekomst. Hiermee is de site nog beter vindbaar, is de site op elk beeldscherm optimaal te bekijken. Daarbij is contact opnemen nog makkelijker geworden middels het contact formulier.

Open Whatsapp
Snel contact?
Welkom op Van Aspert Tegelwerken, een afspraak inplannen? Klik dan hier